دیدار با رئیس داد گستری شهرستان به مناسبت هفته قوه قضائیه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین به مناسبت گرامی داشت هفته قوه قضائیه (یکم تا هفتم تیرماه)، معاون بهداشتی و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین به مناسبت هفته قوه قضائیه با رئیس دادگستری و دادستان شهرستان دیدار داشتند. در این دیدار صمیمانه خیرالله چمن معاون بهداشتی شبکه ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: دادگستری به عنوان بازوی توانا، در راه ارتقاء سطح بهداشت شهرستان کمک های قابل توجهی کرده و افرادی که برای دریافت سود های شخصی سلامت جامعه را به خطر انداخته اند در دستان پرتوان قانون اسیر کرده است. چمن افزود: اقدامات دادگستری و دادستان شهرستان در رسیدگی به پرونده های بهداشتی به خصوص در این چند سال اخیر بسیار چشم گیر و قابل ستایش میباشد. حسین لطفی رئیس دادگستری شهرستان قیروکارزین نیز اظهار داشت: مجموعه دستگاه قضا در برخورد با متخلفین به طور جدی وارد عمل میشود و اجازه نخواهند داد تا افراد سود جو، سلامت جامعه را هدف قرار دهند و در این راه همیار و پشتیبان شبکه بهداشت و درمان خواهند بود.

در این مراسم با اعطای لوح تقدیر از زحمات دادگستری شهرستان قدر دانی به عمل آمد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-4-9 7:03        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ