تقدیر از کارکنان آزمایشگاه شهرستان به مناسبت روز آزمایشگاه

به مناسبت روز آزمایشگاه از کارکنان آزمایشگاه مرکز جامع خدمات سلامت شهر قیر به نمایندگی از کلیه کارکنان آزمایشگاه شهرستان قدر دانی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین، به مناسبت ولادت حکیم جوزجانی و روز آزمایشگاه، از کارکنان آزمایشگاه مرکز جامع خدمات سلامت شهر قیر به نمایندگی از کلیه کارکنان آزمایشگاه شهرستان، قدر دانی به عمل آمد. در این مراسم خیرالله چمن، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، عنایت الله قاسمی کارشناس مسئول امور آزمایشگاه های شهرستان، روح الله محمدی زاده رئیس حراست شبکه بهداشت و درمان با حضور در آزمایشگاه مرکز جامع خدمات سلامت قیر، از نزدیک با کارکنان آن دیدار داشتند. در این دیدار خیرالله چمن از فعالیت های گسترده آزمایشگاه در انجام امورات تشخیصی آزمایشگاهی قدردانی کرد و مشکلات آنها را نیز جویا شد. چمن گفت: با توجه به بار مراجعات به آزمایشگاه، گام های اساسی را باید برداشت. وی افزود: بایستی با برگزاری دوره های آموزشی تجویز منطقی آزمایش برای بیماران از سوی پزشک در اولویت قرار گیرد تا از حجم آزمایشات اضافی کاسته شود و بدین ترتیب هم در هزینه ها صرفه جویی شود و هم با افزایش وقت آزاد کارکنان، کیفیت آزمایش ها ارتقاء یابد.

قاسمی نیز گفت: در حال حاضر، ، تعداد 53 قلم آزمایش مورد تعهد میباشد که برای رفاه حال مردم شهرستان، تعداد 60 قلم آزمایش در مراکز خدمات درمانی و بالاتر از میزان تعهدات انجام میگیرد. قاسمی افزود: برای انجام این خدمات، جذب نیروی انسانی نیز در دستور کار قرار دارد که از کارشناسان بومی شهرستان، در قالب پزشک خانوداه در حال انجام میباشد. در این مراسم با اهداء لوح تقدیر از کارکنان آزمایشگاه قدردانی شد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-2-5 9:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ