نصب یک دستگاه الکترولیت آنالیزور (ISE) در آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت قیر

یک دستگاه الکترولیت آنالیزور در آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت قیر نصب گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین، عنایت الله قاسمی مسئول امور آزمایشگاههای شهرستان در این باره گفت: در راستای تحول نظام سلامت و به منظور خدمات رسانی بیشتر به شهروندان، یک دستگاه الکترولیت آنالیزور با ارزش 120 میلیون ریال در آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت قیر نصب گردید. قاسمی افزود: هزینه خرید این دستگاه از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی تأمین گردیده، که بیشترین کاربرد آن در تشخیص بیماری های مرتبط با فشار خون و قلبی عروقی میباشد. قاسمی خاطر نشان کرد: این سری آزمایشات، قبلا فقط در بیمارستان امام محمد باقر(ع) انجام میشده که با نصب این دستگاه قسمتی از بار مراجعه به بیمارستان کاسته شده و شهروندان در مدت زمان کوتاه تر به این خدمات دست میبابند. وی افزود: با توجه به قول مساعد و پیگیری های انجام شده، در آینده نزدیک، 2 دستگاه دیگر نیز در مرکز خدمات جامع سلامت افزر و کارزین نصب میشود و به ارائه خدمات آزمایشگاهی خواهند پرداخت.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-10-9 14:03        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ