بازدید سر زده رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان امام محمد باقر(ع)

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت سر زده بازدید از بیمارستان امام محمد باقر(ع) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین، صادق یونسی رئیس شبکه بهداشت و درمان در این باره گفت: دکتر علی بهادر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز ساعت 6 عصر امروز سه شنبه 5 آذر ماه 96، به صورت سرزده از بیمارستان امام محمد باقر(ع) بازدیدکرد. یونسی افزود: دکتر بهادر و هیأت همراه، با سرکشی از قسمت های مختلف بیمارستان، از نزدیک با پزشکان، پرستاران و کارکنان دیدار داشته و از بیماران عیادت کردند.

یونسی در ادامه گفت: سرپرست دانشگاه، از نزدیک با مشکلات بیمارستان در ارائه خدمات درمانی و دارویی آشنا شده و قول های مساعدی را در زمینه تأمین پزشک در تخصص های مختلف داد. یونسی خاطر نشان کرد: با نظر دکتر بهادر، به زودی مشکل داروخانه بیمارستان نیز مرتفع خواهد شد و ارائه خدمات دارویی در وضع مطلوبی قرار خواهد گرفت.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-10-5 22:49        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ