برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از خودکشی در بیمارستان امام محمد باقر ( ع ) قیر

کلاس آموزشی پیشگیری از افسردگی و خودکشی در بیمارستان امام محمد باقر ( ع ) قیر  با حضور کارکنان بیمارستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قیروکارزین  ، نصراله انصاری کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه در این باره گفت : به منظور ارتقاء سطح آگاهی های عمومی در مورد علل خودکشی و راههای پیشگیری از آن ، برگزاری کلاس های آموزشی در این خصوص در برنامه عملیاتی واحد سلامت روان گنجانده شده و در همین راستا ، کلاس آموزشی با همین عنوان توسط سعیده افتخاری کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان، در نمازخانه بیمارستان امام محمد باقر ( ع ) قیر جهت کارکنان برپا گردید .

انصاری افزود : هر ساله نوزده شهریور ماه ، به عنوان روز جهانی پیشگیری از خود کشی نامگذاری شده که شعار امسال آن " یک دقیقه وقت بگذار ، یک زندگی را متحول کن " می باشد. این کارشناس مسئول گفت: متأسفانه با ماشینی شدن زندگی، ارتباطات کم رنگ گردیده اند و افراد جامعه به خصوص خانواده ها و اقوام، وقت کمتری را برای همدیگر صرف میکنند که همین امر باعث افزایش میزان افسردگی در جامعه گردیده است. انصاری در ادامه ضمن بر شمردن نقش بزرگان خانواده به خصوص پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها گفت: در گذشته این بزرگان به عنوان سنگ صبور خانواده ها، راه گشا و حلال مشکلات بوده اند که متأسفاته به وادی فراموشی سپرده شده، و وظیفه خانواده هاست که با سرکشی و عیادت از ایشان، دوباره نقش آنها را در افزایش سلامت روانی جامعه احیا نمایند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-6-21 13:29        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ