افتتاح محل زیست پزشک هنگام به مناسبت هفته دولت

محل زیست پزشک هنگام در هفته دولت با حضور مسئولان شهرستانی افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین، خانه پزشک مرکز خدمات جامع سلامت هنگام در هفته دولت با حضور مسئولان شهرستانی افتتاح گردید. صادق یونسی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین در این باره گفت: با اجرای طرح پزشک خانواده، گام مهمی در راه ارتقاء سطح بهداشت و درمان کشور برداشته شد که میبایست زیر ساخت های آن از جمله محل زیست پزشک نیز مهیا شود تا پزشکان میل و رغبت خدمت در مناطق محروم را داشته باشند. یونسی افزود: در همین راستا، محل زیست پزشک مرکز خدمات جامع سلامت هنگام با صد متر مربع زیر بنا و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون ریال از محل اعتبارات اختصاصی دانشگاه ساخته و در اختیار پزشکان مرکز هنگام قرار گرفت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان در ادامه خاطر نشان کرد: با اجرای طرح پزشک خانواده، تأمین پزشک برای مناطق محروم میسر گردید و بسیاری از افراد دارای پیش زمینه بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت، فشار خون، چربی خون و بیماری های قلبی عروقی شناسایی و جهت انجام مراقبت های ویژه به منظور پیش گیری از ابتلا به این بیماری ها،  راهنمایی گردیدند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-6-7 13:26        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ